-----

Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj

Nerede Velet Orada Hayalet,Mostly Ghostly,online izle,afiş
Açıklama:Max, yaşıtlarından çok farklı bir çocuktur. Sporla değil sihirle ilgilenir, hoşlandığı kız, okulun en popüler kızı Traci’dir ve onunla tek kelime bile konuşamamaktadır, ve en önemlisi de hayaletlerle konuşabiliyordur. Bir gün evlerine iki tane hayalet dadanınca önce bir sorunu olduğunu düşünür. Ama hayaletler onunla bir anlaşma yapacaktır. Eğer Max onlara, ailelerinin kaybolmasının gizemini çözmekte yardımcı olursa, onlar da Max’i okulun en popüler çocuğu yapacaklardır.
Amerika’nın en başarılı çocuk kitabı yazarlarından R.L. Stein’dan korku ve kahkaha dolu bu macera, tüm aileyi ekran başına toplayacak!





Tags:Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj online izle,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj online seyret,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj DVDRip indir,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj divx indir,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj full download,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj full indir,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj www.indirsen.net,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj key indir,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj tanıtımı,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj crack indir,Nerede Velet Orada Hayalet - Mostly Ghostly 2009 Türkçe Dublaj portable

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarda
-Reklam
-Argo Kelime
-Konu ile Alakasız
-Hakaret İçeren Sözler
Kullanmayınız!..
Lütfen yorum formunun yüklenmesi için biraz bekleyiniz ..