-----

Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj

Altın Avcıları,Paint Your Wagon,online izle,afiş
Yapım:1963 / ABD
Tür:Aksiyon / Western
Yönetmen:Joshua Logan
Senaryo:Alan Jay Lerner
Müzik:Frederick Loewe
Süre:92 Dk ..
Oyuncular:Clint Eastwood, Jean Seberg, Lee Marvin, Benny Baker, Harve Presnell
Konu:Altın aranan bir kasabada iş ve oyun arkadaşı olan Ben ile Pardner'in (Lee Marvin, Clint Eastwood) nazik, hassas eşlerinin (Jean Seberg) hikayesi.
Michigan'lı bir çiftçi ve bir maden arayıcısı bir ortaklık yapıp Kaliforniya'ya altın bulmaya giderler. Onların bu ortaklığı bir kadın satın alıp paylaşmaya, bir tiyatro grubunu kaçırmak, 6 fahişeyi kaçırmak ve altın bulmak için yaptıkları kampı bir dinamit kasaba haline getirmeyi de içerir ..




















Tags:Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj online izle,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj online seyret,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj DVDRip indir,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj divx indir,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj full download,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj full indir,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj www.indirsen.net,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj key indir,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj tanıtımı,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj crack indir,Altın Avcıları - Paint Your Wagon - 1969 Türkçe Dublaj portable

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarda
-Reklam
-Argo Kelime
-Konu ile Alakasız
-Hakaret İçeren Sözler
Kullanmayınız!..
Lütfen yorum formunun yüklenmesi için biraz bekleyiniz ..