-----

Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj

Yeraltından Gelen,Unearthed,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Matthew Leutwyler
Süre:90 dk.
Oyuncular:Emmanuelle Vaugier,Luke Gos
Konu:Hat Creek küçük ve sakin bir kasabadir. Genelde buralarda çok olay olmaz. Dolayisiyla bir gün tarlalardaki inekler ve diger hayvanlar parçalanmis olarak bulunmaya baslayinca sorunun basit bir kurt saldirisindan ibaret oldugu düsünülür ve bu olayi çözmesi için alkolik serif Annie Flynn çagirilir. Ancak Serif Flynn arastirmalarina baslayinca küçük kasaba ile ilgili çok ama çok eski bir sir suyüzüne çikar.
900 yil önce dünyaya inmis olan bir canavar, bir arkeolojik kazi sirasinda uyandirilmistir… Ve serifin bu korkunç yaratigi durdurmak için çok ama çok az zamani vardir ..






Tags:Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj online izle,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj online seyret,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj DVDRip indir,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj divx indir,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj full download,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj full indir,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj www.indirsen.net,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj key indir,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj tanıtımı,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj crack indir,Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj portable

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarda
-Reklam
-Argo Kelime
-Konu ile Alakasız
-Hakaret İçeren Sözler
Kullanmayınız!..
Lütfen yorum formunun yüklenmesi için biraz bekleyiniz ..