-----

Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı

Evdeki Düşman,Orphan,online izle,bedava izle,afiş
Yapım:2009, ABD / Kanada / Almanya / Fransa
Tür:Gerilim / Korku / Dram / Gizem
Yönetmen:Jaume Collet-Serra
Senaryo:David Johnson , Alex Mace (Kitap)
Müzik:John Ottman
Süre:123 dk.
Oyuncular:Vera Farmiga (Kate Coleman) , Peter Sarsgaard (John Coleman) , Isabelle Fuhrman (Esther) , CCH Pounder (Sister Abigail) , Jimmy Bennett (Daniel Coleman) , Margo Martindale (Dr. Browning)
Konu:Çocuklarını doğmadan kaybeden Kate ve John, bu yıkımı aşmak için yerel bir yetimhaneden Eshter adında genç bir kız çocuğunu evlatlık edinirler.
Fakat melek gibi görünen bu kız aslında öyle değildir. Kate ailesinin güvenliği için Eshter’in şirin görünüşünün ötesinde kim olduğunu kanıtlamaya çalışsa da, onun bu tasasını herkes için çok geç olana kadar kimse önemsemeyecektir.






Tags:Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı online izle,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı online seyret,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı DVDRip indir,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı divx indir,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı full download,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı full indir,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı www.indirsen.net,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı key indir,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı tanıtımı,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı crack indir,Evdeki Düşman - Orphan - 2009 Türkçe Altyazılı portable

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarda
-Reklam
-Argo Kelime
-Konu ile Alakasız
-Hakaret İçeren Sözler
Kullanmayınız!..
Lütfen yorum formunun yüklenmesi için biraz bekleyiniz ..