-----

Computer Security Tool 4.0 + Keygen

Computer Security Tool 4.0,indir,full indir
The Computer Security Tool ile bilgisayarınızda bulunan açık portların güvenliğini sınayabilir, tehlikelilik derecelerini görebilir, dosya güvenliğini denetleyebilir, kısacası sistem güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
Yazılımın en önemli işlevleri arasında, sisteminize açık portlar vasıtasıyla sızmaya çalışan güvenlik tehlikelerini etkisiz hale getirmesi gösterilebilir. Virüslere, trojanlara ve hackerlara karşı koruma sağlayan yazılımda ayrıca dosya ve program koruması da bulunmakta. Bu sayede sizin isteğiniz dışında görünmeyen programların çalışması da engellenmekte. Keygen mevcuttur.

Boyut: 4,89 MB

http://rapidshare.com/files/272408606/Computer_Security_Tool_4.0.zip
Tags:Computer Security Tool 4.0 + Keygen online izle,Computer Security Tool 4.0 + Keygen online seyret,Computer Security Tool 4.0 + Keygen DVDRip indir,Computer Security Tool 4.0 + Keygen divx indir,Computer Security Tool 4.0 + Keygen full download,Computer Security Tool 4.0 + Keygen full indir,Computer Security Tool 4.0 + Keygen www.indirsen.net,Computer Security Tool 4.0 + Keygen key indir,Computer Security Tool 4.0 + Keygen tanıtımı,Computer Security Tool 4.0 + Keygen crack indir,Computer Security Tool 4.0 + Keygen portable

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarda
-Reklam
-Argo Kelime
-Konu ile Alakasız
-Hakaret İçeren Sözler
Kullanmayınız!..
Lütfen yorum formunun yüklenmesi için biraz bekleyiniz ..